pondělí 19. dubna 2010

Zapalte se a poznáte opravdové kouzlo života

Titulek k tomuto článku může vypadat trochu strašidelně, může vás vyděsit... Ale ani jedno z toho opravdu nezamýšlím. Tak se pojďme podívat na to jak to myslím...

Hodně lidí si pořád stěžují, že jejich okolí je strašné, všichni chtějí jenom peníze, status, sex a podobně. A díky tomu jsou vláčeni okolnostmi z jedné strany na druhou jak se zrovna někomu zalíbí, nemají energii na cokoliv, co by je bavilo a život je pro ně pokud ne doslova, tak alespoň z velké části utrpení...

Pokud tito lidé měli nějaké sny, nějaké ideály, tak většinu z nich už tito lidé stihli dávno pohřbít. A i když to nemusí být zrovna vědomé tak tohle dělají i ostatních, tím jak si neustále stěžují a vysvětlují snílkům, že jejich sen prostě nejde uskutečnit, protože .... Pokud náš snílek nemá dostatečně velký sen, který si neopečovává a pro jehož naplnění dostatečně zapálení, tak se to i těmto zlodějům snů daří.

Jak si tedy udržet pozitivní náladu, i když zrovna kolem sebe máte samé zloděje snů, poražence, kteří si říkají dospělí (a myslí si, že jsou mnohem chytřejší a protože mají zkušenosti a ví že takhle to "nejde")? 

Já říkám - najděte si SVŮJ sen, který vás bude naplňovat, nechte tento sen, aby vás zapálil, aby byl tak velký, že vás celého naplní, opečovávejte si ho, starejte se o něj jak o své vlastní dítě. Měl by to být sen, jehož naplnění by vás mělo vždy donutit udělat něco navíc, každý den udělejte něco navíc, aby jste se k němu přiblížili a každý den si svůj sen připomínejte. Pokud máte možnost, jděte si to auto vyzkoušet několikrát za měsíc, jděte se podívat k tomu domu, dotkněte se ho, chcete nějaký pozemek klekněte a dotkněte se ho, neustále si svůj sen držte v hlavě a udržujte se zapálení pro něj..

A proč? Většina lidí si řekne, že jste akorát divní, že asi nemáte všech pět pohromadě, ale vy v sobě máte díky vašemu snu sílu větší než je síla všech těchto lidí dohromady, pokud si ten sen nenecháte vzít.

Pokud budete žít svým snem, budete zapálení, tak vám zaručuji, že už během cesty pocítíte, že se děje něco jinak, než jste byli zvyklí, všechno se vám začne dařit (a to co se nepodaří se přihodilo z nějakého pozitivního důvodu, abyste si něco uvědomili), najednou všichni lidé, kteří vás stahovali dolů začnou mizet a postupně je budou nahrazovat lidé, kteří vidí, jak silně hoříte a jak rozdáváte naději kolem sebe, svým ohněm zapálíte tisíce dalších, budete dostávat nabídky, které vás posunou blíž k vašemu snu... 

A co je hlavní, už jste někdy viděla, člověka, který má opravdu svůj sen, kterým je zapálený a nadšený, že by si stěžoval na to, že to nejde, nebo že už nemůže, že toho je na něj už moc? NIKDY, ten člověk dělá všechno pro svůj sen a vždycky má ještě dost energie, kterou rád rozdává mezi ostatní, aby zapálil i tu jejich jiskru. Se snem přichází do vašeho těla i obrovské množství pozitivní energie, díky které zvládnete všechny těžkosti.

Takže vás vyzývám - sněte velké sny, nechte se zapálit a hořte co nejvíc to jde!!! Takové kouzla života jaké zažijete se vám jinak nikdy nepodaří odhalit a ti, kteří vás nejdřív stahovali dolů budou ohromeni tím, jak se síla vašeho snu postupně stává silnější než všechny jejich zkušenosti a snahy vám v tom zabránit.

Žádné komentáře:

Okomentovat