čtvrtek 4. února 2010

Opravdu to chcete? Tak to sakra udělejte!

Byl jednou jeden pán, říkejme mu třeba Pepa. Pepa byl skoro stejný jako ostatní, ničím nevybočoval z průměru. Každé ráno vstal, nasnídal se, sednul do svého postaršího auta a jel vyzvednout kolegy, se kterými jel do práce. Po práci se k večeru vracel domů za svou rodinou, ovšem byl z práce tak unavený, že už se na moc věcí nezmohl. Většinou si akorát večer sednul k televizi a byl rád, že můžeš chvíli odpočívat. Večer šel spát a ráno zase nanovo už několik let. Víkendy nebyly o moc lepší, ráno dospal únavu za celý týden, po obědě šel něco opravit, posekat trávu,... přece jenom v domě je práce spousty. A najednou byl večer,...

Samozřejmě jako skoro každý měl i Pepa svoje sny, které by strašně moc chtěl splnit. Chtěl by jezdit luxusním autem, bydlet v krásné vile na pobřeží, na účtu mít dostatek peněz, aby si mohl pořídit všechno co by se mu zachtělo... Ovšem prohlašoval, že si je nikdy nemůže splnit, protože nemá dost peněz, nemá dost času, nemá dost nápadů... čehokoliv chcete... a o lidech, kteří si svoje sny plní prohlašoval že buď měli štěstí a vyhráli ve sportce nebo jsou to podvodníci, protože takové peníze normální člověk vydělat nemůže... svým způsobem má pravdu - normální člověk je vydělat nemůže.

Patříte mezi ty, kteří se v životě Pepy shlédli? Taky máte spousty snů a myslíte, že je nemůžete nikdy dostat?

Tak pro vás mám jednu krátkou zprávu - PROBUĎTE SE! A ZAČNĚTE UŽ SAKRA NĚCO DĚLAT! Nezáleží na tom co, prostě se pokuste ke svým snům přiblížit!! Žijte pro svoje sny a sakra podnikněte něco pro to abyste je dostali!!!

Chcete vydělat víc peněz?
Tak místo odcházení v práce když vám padla udělejte něco navíc, něco za co by vás mohli povýšit, milujte svoji práci. Začněte podnikat (a u toho pracujte). Ale sakra už něco uděljte!!!

Chcete najít svou životní lásku?
Opravdu? Tak sakra už jděte ven a zkuste oslovit nějakého muže, ženu,... Opravdu to chcete? Tak proč tu ještě sedíte???

Chcete být šťastní?
A co vám brání, tak sakra udělejte něco co máte rádi!! Neodkládejte to až na někdy,.. protože už byste mohli vědět, že někdy nikdy nepřichází (pouze u pár lidí, kteří opravdu ví kdy co chtějí).

A že nemáte čas, peníze,... vždycky se dá najít něco, co by bylo přijatelné!!! K zaměstnání můžete začít podnikat v MLM, franžízou, nebo něco jiného co vám nezabere tolik času,... Jak dlouho vám zabere oslovení nějaké ženy, kterou potkáte na ulici? Minutu?...
Přestaňte žít až někdy a koukejte žít teď!!! Protože Někdy přijde až.... NIKDY!!!

Zkoušejte to po malých krocích - ale i malé kroky dopředu jsou lepší než zůstat hnít na místě!! Všechno se hýbe a vyvíjí a vy byste měli taky, jinak zhnijete!
Lepší je to zkusit a neuspět než to nezkusit. Když neuspějete, tak se nic nestane, můžete to zkusit znovu a jinak,... a pokud to budete pořád zkoušet tak USPĚJETE!

Žádné komentáře:

Okomentovat