sobota 9. ledna 2010

Rozdíl mezi vítězem a poraženým

Inspiraci k tomu článku jsem si dneska dodal sám jedním inspirativním videem a tím, že jsem šel potom plavat a dal do toho maximum.



Tady se na to video můžete podívat - je v angličtině, celému jsem mu nerozumněl, ale myslím, že jsem pochopil o čem ten pán mluví. A docela mě to nakoplo jít si zaplavat a tam se v mé hlavě zrodila myšlenka toho, jak se rodí ten vítěz.

Normálně plavu cca 600 m, s přestávkama atd. zhruba za hodinku. Dneska jsem to ale odplaval dřív, s menšíma pauzama a i když jsem měl při 525m už opravdu dost a měl jsem chuť jít domů, vzpomněl sem si na to video!!! a dal jsem těch 75m bez přestaváky!!! sice když jsem potom lezl z bazénu, tak jsem byl rád, že vůbec chodím, ale měl jsem ze sebe skvělý pocit a takhle se podle mě rodí vítězové!! A nezáleží na tom jestli jde o podnikání, sport, školu nebo cokoliv jiného....

Pokud chci vyhrát, a být nejlepší, tak musím mít vždycky na paměti, pár věcí pár věcí, které znamenají rozdíl mezi výhrou a porážkou.
  • když si myslím, že dál to nejde, tak to jde - a vítěz jde vždycky dál!!
  • když si myslím, že už nemůžu, tak v sobě najít sílu - vítěz ji vždycky najde!!!
  • když už nemůžu, tak nasadit o něco vyšší tempo - protože vítěz to zvládne!!
  • pokud to jde, tak do toho jdu s týmem - protože vítěz není nikdy sám, vždycky má za sebou tým koučů a trenérů!!!
  • věřím si, že tohle zvládnu - protože vítěz jde do všeho s vírou, že tohle zvládne!!!
  • Když padnu, tak se zvednu a začnu znovu, jinak, líp, tvrději a stanu se zase lepším - protože vítěz je vždycky lepší!!!
Pro vás mám jednu myšlenku - Rozdíl mezi vítězem a proraženým je stejnej jako rozdíl mezi žitím a smrtí!! Je to to samé! A proto najdětě si tým, kterej vás podpoří, pokud ještě nikde není, tak ho vytvořte!! a jděte za svými sny, za svou vášní, za svým vnitřním štěstím, protože potom i když se to nepovede, tak budete šťastní!

Snažte se být vítězem!! vždycky a za všech okolností buďte vítěz, věřte!! mějte neochvějnou víru a jděte za tím!!! Garantuju vám, že jednoho dne se probudíte s pocitem naprostého uspokojení jako vítězové!!!

Tady máte ještě jedno anglické video, které by vás mohlo nabudit :) je opravdu luxusní! a shrnuje to co jsem tady napsal...

1 komentář:

  1. Jirko, myslím, že ten bazén stál za to. Fakt mě to zase posouvá dál.. Za poslední dobu seš jedinej člověk co mě dost pomáhá psychicky...Ty články začínám hltat, tak v tom pokračuj dál, už se těším na další :)

    OdpovědětVymazat