neděle 7. listopadu 2010

Jak mi pomohlo Wellness By Oriflame

Teď si asi říkáte co to má být? Nějaká reklama, co? Svým způsobem jo. A nestydím se za ni, jelikož se s vámi hodlám podělit o jeden z mých nejlepších osobních příběhů. Takže žádné jedna paní povídala ani obrovské titulky tipu shodíte 10 kilo za měsíc a podobně. Čistě jenom holé fakta. A teď už k věci :)

 

Pro mě osobně když se nad tím zamyslím, tak byl největší přínos to, že jsem se právě díky této řadě začal zajímat o zdravější životní styl než jsem žil do té doby. Předtím mi bylo vesměs jedno co jsem jedl, kdy jsem to jedl a kolik jsem toho snědl. Tohle se postupně začalo měnit a teď po 2 letech můžu říct, že můj jídelníček je vyvážený a pestrý (což se nedá srovnávat s tím co bylo na začátku - všude samý cukr a nebo tuk, balíček brambůrek na posezení atd.).

 

Jako další pro mě podstatný efekt je ten, že pokud tyto doplňky doplníte ještě o trochu pohybu (stačí půl hodiny až hodina denně o tom jsme se bavili už v TOMTO článku), tak můžete získat skvělé výsledky při redukci hmotnosti.  Moje osobní výsledky jsou takové - z váhy cca 88Kg (a podílem tuku v tělě kolem 18%) mám nyní po asi 2 měsících aktivního pohybu (ano ta cca jedna hodina denně) 81,5kg (podíl tuku cca 11%). Moje cíle jsou dostat se těsně pod hranici 10% a věřím že to přes vánoce zvládnu. Obrovskou výhodou je že pokud nemáte dostatek pohybu tak tato řada a pár drobných úprav jídelníčku (nepřejídání se zbytečně) může také zvládnout podobný úbytek váhy, ovšem ne tak rychle.

 

Cítím se plný energie. Na rozdíl od doby, než jsem začal používat tuhle řadu (a ze začátku používání). Dřív mi dělal i lehčí pohyb problém, hodně mě vysílil a já byl pořád unavený. Člověk došel ze školy úplně mrtvej a jediné co ještě tak nějak zvládal bylo sednout na chvíli k počítači. Pokud se měl někam dál přesunout tak vždycky hledal nějak způsob jak to zvládnout pokud možno bez námahy. Což je ale teď úplně jinak - chystám se na 30ti denní výzvu bez auta. Chci chodit pěšky a běhat (popř. využívat MHD na dlouhé vzdálenosti). Po 9ti kilometrech běhu (zatím moje maximum) jsem se cítil naprosto svěží a schopný dát ještě další aspoň 2km.. Po posilování si stačí dát shake a jste zase během chvilky v pohodě. Navíc tělu dodáte veškeré potřebné živiny.

 

Moje výkony se permanentně zvyšují. Včera (29.10.) jsem si zaběhnul osobní rekord na trati 5,3 km cross. A to 25:47 (což je pod 5 minut na kilometr), pro vás co běhají závodně to nemusí být vůbec zajímavý čas, ale pro mě jako pro stále ještě dalo by se říci začátečníka je to úžasné zlepšení. Protože ještě tak půl roku dozadu jsem běhal kilometr na těchto tratích cca za 7 minut a to jsem měl potom všeho až po krk. Takže úžasné zlepšení, které je daleko rychlejší než, když jsem wellness nepoužíval. To samé se týká i závaží v posilovně. Tam jsme teď teda delší dobu nebyl, takže člověk by řekl, že se jenom výkony o dost sníží (ještě když se věnuje aerobnímu tréninku), ale ejhle ono ne. Váhy jsem zvládal úplně stejné jako před 2ma měsíci. Možná jenom s o malilinko větším úsilím. Ale skoro to nebylo poznat.

 

Jsem zdravý. Za poslední cca rok a půl jsem byl nemocný asi 2 (slovy DVA) dny. A to ještě dva různé dny, ne dva dny po sobě. Někdy minulý rok mě chytla něco jako angína, jeden večer z ničeho nic přišla, a druhý den jsem byl zase v pořádku a už zase na trati a běhal jsem. Něco podobného se mi stalo nedávno. Opět z ničeho nic lehké škrábání v krku. Den doma a druhý den opět plavání + cca 15 km procházky. Takže můžu říct, že to má i opravdu hodně dobrý vliv na imunitu. Dříve jsem totiž byl každý podzim a zimu nemocný. Ať už to byla angina, chřipka atd. Teďka mám přes zimu maximálně lehkou rýmu (a kdo ne :D, když v takových mrazech běhá :D a sportuje).  Tady bych ovšem rád podotknul, že je potřeba počítat s tím, že tělo potřebuje nějakou dobu na to, aby se na tyto přípravky přizpůsobilo. Resp. Aby všechny ty živiny, které dříve nemělo začalo zase naplno využívat. Takže pokud si řeknete, začala zima tak si koupím Wellness vitamíny a budu zdravý, tak bohužel se pak nemůžete divit, že to takhle fungovat nebude. Pokud začnete brát vitamíny teď a pravidelně, tak nejdříve na jaře pocítíte první účinky na vaše zdraví. Nic není hned a tady to platí dvojnásob.

 

A poslední takový už opravdu jenom kosmetický efekt :) Můj obličej se nemastí tolik jako dřív a celkově ta pleť vypadá líp. A řekl bych že si drží takový ten zdravý tón ještě od léta.

 

Můžete tomuhle všemu věřit, a taky nemusíte. Ale když se podíváte na mě (a pokud mě znáte delší dobu), tak víte jak jsem vypadal a jak vypadám teď, jakou jsem měl předtím kondičku a jakou mám teď, jak jsem byl dříve nemocný a jak to je teď atd. A není to jenom můj příběh, ale je to příběh více méně všech lidí, kteří Wellness by Oriflame zkusili a pravidelně ho užívají.

Pokud chcete jakékoliv další informace, nebo se chcete na cokoliv zeptat, tak klidně napište do komentářů. Pokud máte o tyto produkty zájem, tak napište a už se nějak domluvíme.

1 komentář:

  1. Zdravím :o)
    Wellness by Oriflame je fakt super! :o) Pracuju ve zdravotnictví a tak jsem ohledně téhle řady hodně zapátrala a na sobě ji otestovala (vlastně jsem u toho pak už i zůstala - beru to pravidelně jako prevenci) :o) Obsahuje to doopravdy jenom to nejlepší! :o) Mám i vyzkoušeno, že je to dobré na kardiovaskulární systém, na posílení imunity, jak tu Jirka píše a snižovaní LDL cholesterolu! Všem doporučuju! Beru to pro celou rodinu na Vánoce! :o)
    i.k.

    OdpovědětVymazat